230 g smør
4 dl lettkokte havregryn
1,5 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ts bakepulver
Blandes.
Tegn to sirkler (24 cm) på bakepapir. Fordel røra i disse. Stekes ved 200 C i ca 9 - 10 min. (Varmluft 180 C).
Avkjøles.
Fyll: 4 dl vaniljekrem
1 boks fløte - piskes til krem.
Bland vaniljekremen med ca halve fløtekremen (bare sørg for å ha nok til å dekke bunn nr 2).
Frukt: Eks fersken eller pærer, kiwi (2 stk), bringebær, jordbær
Daimkuler (1,5 - 2 poser)
Legg lagvis: 1 bunn, vaniljekrem/fløtekrem, ferskenbiter (evt pærer)
1 bunn, resten av fløtekremen, kiwibiter, bringebær, jordbærbiter
Masse daimkuler på toppen. Noen jordbær + kiwibiter på toppen
De ferdigstekte havregrynsbunnene og resten av ingrediensene |
1. bunn med vaniljekrem/fløtekrem og fersken på |
Bunn 2 med fløtekrem på |
Pyntet med kiwi og jordbær |
Masse Daimkuler til slutt! |
Jeg hadde ikke bringebær så det er det ikke på bildene. Man kan variere som man vil med hvilken frukt man ønsker, hvor mye Daim osv. Bunn 1 hadde jeg dynket med sukkerlake i og med at jeg brukte hermetiske fersken. Utallige varianter, gjør kaken til din egen :)
Kakene mine har en tendens til å se ut som takras så pynt på din egen måte.
Lykke til!
*test*
SvarSlettJippi, nå gikk det =D
SvarSlettGleder meg til å smake denne kaka ;o)
Fin kak, Inga!
SvarSlettFekk mæsta løst te å baka e å no... :-)