søndag 18. desember 2011

Jommen sa jeg smør

Noterer at det er SMØRKRISE i Norge. Satan, så flaut. Om det er lavkarbofolka eller Tine eller bøndene eller staten sin skyld skal ikke jeg spekulere i, men er det ikke litt sånn at når det er lite av noe så skal ALLE ha det? Jeg bor nærme Svenskegrensa, kanskje jeg skal tjene litt ekstra gryn nå i disse førjulstider og starte smørsmugling? Eller kinne mitt eget smør og selge til høystbydene? Trokke d gitt! For min egen del merker jeg lite til denne krisen, jeg bruker stort sett Melange til baking og Vita hjertego` evt Soft flora på brødskiva. Men for dere som er avhenging av smør som legger seg i blodårene deres  og som desperat betaler dyre dommer for en halvkilo på Finn kan jeg berette at jeg vet om en smørkilde.
For å friste dere litt ekstra skal jeg legge ut et bilde av en smørpakke også. Her snakker vi ikke margarin eller andre alternativer men EKTE Meierismør! Pakken er på hele 12 gram og ble kjøpt på Egon (løp og kjøp!).
Så for å vri kniven litt ekstra kan jeg si at jeg ikke spiste hele heller. Jeg sløste skikkelig. Det er kanskje 9 gram igjen!

1 kommentar:

  1. Skjønner ikke dette med smøret, og kommer nok ALDRI til å gjøre det heller! Er forresten ikke så glad i tette blodårer </3

    SvarSlett