tirsdag 31. desember 2013

2013

Endelig er 2013 over!
For meg har det vært et travelt og til tider strevsomt år med videreutdanning i tillegg til full jobb. 3 kjempefine samlinger i Bergen og en drøss med timer med egenstudium. Til tider lite motivasjon og høyt blodtrykk men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle fullføre og bet tennene sammen. Da jeg fikk tilbakemeldingen etter eksamen med bare lovord og en anbefaling om å publisere oppgaven min var alt sammen verdt det. Jeg ble rett og slett høy på meg selv! Faen jeg er god!


Fått pakke i posten. Har enda ikke fått tid til å lest skjønnlitteraturen...
Vi hadde bokbad med Lars Amund Vaage på studiet.


I april fikk vi oss valp. Verdens skjønneste lille golden retriver ved navn Ailo. Han har vært til stor glede men samtidig har det vært en jobb også. Har hatt en del dårlig samvittighet når jeg har sittet ved kjøkkenbordet og gjort lekser og han har kommet og lagt hodet sitt i fanget mitt og ønsket oppmerksomhet. Sorry lille venn, jeg rekker ikke å gå tur med deg før jobb... Nå gleder jeg meg til å kunne bruke mer tid på han og gå lange turer.
Chillern i sofaen sammen med mor 
Forstyrrer mor i lekselesing...


Det ble ingen sommerferie på oss i sommer. Jeg hadde 3 uker til rådighet og mesteparten av den tiden planlagte jeg bryllupet vårt og en tur til Møre. Jeg var også på en minifjelltur sammen med Søs og lille Ola. Vi var på Bjørneggen i Meråker og lå to netter der - veldig koselig!
Bjørneggen
Vi gikk til Liltfjell gruve 
Lille tantebarn på tur i bæresele

På august giftet vi oss! Dagen ble kjempefin, men det var et jævlig stress i forkant. Sov knapt den siste uka og det ble i hvert fall ikke mange timene natta før den store dagen. Startet dagen med å grine på badet og mamma måtte trøste meg. Så for meg at hele dagen var ødelagt men det ordnet seg underveis mens jeg var hos frisøren. Vi hadde salongen for oss selv og fotograf/bonussøster Marie, som også fungerte som assistent og hentet brudebuketten og kjøpe øredobber til meg (er meg selv lik - mye i siste liten), og etter hvert som hår og sminke kom på plass så kom humøret også. Det ble en vellykket dag med slekt og gode venner :) (alle bilder tatt av fotograf Marie Haugen, Mint Studio)
Siste finpuss på sminken

Takk til Camilla på La Donna som lagde denne fine frisyren

Nygift

Ringene og bukettenI sommer kom også yngste bonussønn flyttende til oss. Han begynte på ungdomsskolen her og trives veldig godt. Kjempekoselig at han ville flytte hit og fint for Are å ha en storebror her :)
På september var jeg og bror og Line på fjelltur. Vi lå over på Nedalshytta og gikk derifra  til Syltoppen dagen etter. Vi var på tur i 10 timer og rakk akkurat ned i det mørket kom. På tur ned fra toppen var begge fotsålene og hælene mine full av vannblemmer som gjorde det særdeles vondt å gå. Brukte derfor lengre tid enn beregnet. Vi var heldige med været så det var en kjempefin tur.
Bror og jeg ved foten av Sylmassivet

Utsikt

Siste rast før toppen

Jeg og Line på vei opp

Bryllupsreisen skulle i utgangspunktet gå til sydlige breddegrader i 2 uker  i oktober men vi endte opp med langhelg i Berlin i stedet. Av og til blir ikke ting som man hadde tenkt men vi hadde en kjempefin tur og kosa oss med å være bare oss to.
Dagens tilbud...

Brandenbourger Tor

Currywürst 

På hovedbanestasjonen

I høst falt jeg pladask for ei tømmerhytte i Selbu! Hytta til pappa på Nordmøre blir litt for langt unna i en travel hverdag så jeg skulle veldig gjerne hatt et fristed her i nærheten. Siden Søs snart blir tobarnsmor så kan jeg ikke regne med mange turer sammen med henne i DNTs hytter heller. Det hadde vært så deilig å tatt med hunden og dratt på hytta viss jeg hadde en dag fri midt i uka eller om familien hadde kunne tatt ei hyttehelg en gang i blandt. Livskvalitet for min del i hvert fall!

Konserter har det ikke blitt så mange av i år. Kaizers i mars, Jaa9 & OnklP x2 (meg og Line fjortiser!), Ida Jenshus, Satyricon, Susanne Sundfør, Røyksopp og Pink Floyd Tribute, ingen festivaler desverre. Men har allerede en date med Onkl P og de fjerne slektningene i Trh i mars og en tur på Sonisphere Festivale i Oslo 1. juni (Metallica, Slayer, Ghost, Gojira). Har lyst på Øya festivalen og Pstereofestivalen også...
Røyksopp i Dødens Dal med gjesteopptreden av Robyn - stor stas!


Som dere skjønner så har 2013 vært et travelt og innholdsrikt år, nå har jeg bare nevnt halve!  Nå gleder jeg meg til å roe ned i 2014 og begynne å trene igjen og gå på flere konserter. Skal bli godt å bli i god form og kjenne at man har overskudd til å ta vare på seg selv og de i rundt seg. Det er spennende tider i møte på jobb også med verdens beste kolleger - jeg er så heldig som har den jobben jeg har!
Vi snakkes i 2014, året jeg ble sosial igjen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar